Amb el meu mediador puc anar a la muntanya

Amb el meu mediador puc anar a la muntanya

L’Araceli  és una persona sordcega que atenem a l’APSOCECAT. Amb motiu de les colònies d’estiu ha escrit un breu text explicant com ha estat la seva experiència de gaudir de la natura amb el suport de la Rosario, una de les nostres mediadores

09/09/2015

Hola, sóc l’Araceli Capella,

Des de fa dos anys, tres amb aquest, vinc participant en les colònies d’estiu d’APSOCECAT i de FESOCE. No sabia si els mediadors em podrien ajudar en les excursions i amb les coses de cada dia, però ha anat molt bé i m’he adonat que són molt importants per a mi.

Ens ho hem passat molt bé. M’ha agradat tot: l’aventura, l’esport, els tallers, els museu i els passejos. A més, per fi he anat a la muntanya, que para mi és tot un record. Li dono les gràcies a la Rosario González, que m’hi ha ajudat. M’he esforçat molt, m’agrada. L’he passat genial, però no puc anar-hi sola, es impossible tot i que porto un bastó per ajudar-me.

A les colònies també ensenyo a fer coses, com la classe d’aerobics i dono un cop de mà a altres persones sordcegues, i també als mediadors, amb la llengua de signes que és la meva llengua habitual.

Vaig a la piscina i parlo amb els amics: altres persones sordcegues, pero també voluntaris i gent de l’associació que conec des de fa molt de temps. He vist com altres sordcecs (David, Marta, Isabel), també ho han passat molt bé fent activitats, com jo. Els he vist feliços, i al final crec que és això el que en realitat és important.

GRÀCIES a Nùria i Xavi i a tots els mediadors. Amb el meu mediador puc anar a la muntanya!

L’Araceli i la Rosario, la seva mediadora en la ruta de muntaya

La salud fuerte es el resultado de una ​​nutrición adecuada y estilo de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar de diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre todo Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar en cuenta medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedios caseros normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el envase que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-10T12:04:27+00:00 9 Sep, 2015|Blog, Inici|