Un èxit el primer Respir 2013

Print
Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Set usuaris van participar en aquesta activitat, que permet uns dies de descans al familiars


Piscina18/03/2013

El cap de setmana del 8 al 10 de març vam fer el nostre primer Respir d’enguany, a l’alberg El Molí de Sant Oleguer, a Sabadell. Van participar set usuaris amb sordceguesa, l'equip de mediadors i dos estudiants en pràctiques del IES Consell de Cent. A més, van assistir-hi estudiants en pràctiques del Centre d’Ensenyament Secundari Bemen-3 i de la Universitat de Barcelona, que van venir a fer tasques d’observació i aprenentatge.

Els nostres respirs són activitats de dos dies de durada durant els quals fem una sortida planificada amb els usuaris i l’equip de mediadors. És una activitat semblant a les colònies, però de durada més curta i, com aquella, pretén donar als familiars un espai de descans mentre fem activitats d’oci i comunicació que afavoreixen la integració de les persones amb sordceguesa.

El bon temps va acompanyar la sortida i ens va permetre fer activitats exteriors i de socialització: els més petits, com la Mònica i el Gerard,  van anar al parc mentre l’Alba, la Clara, la Sole i la Marta van passejar per Sabadell, van fer el vermut i van anar al supermercat. També vam tenir ocasió de gaudir de la piscina de Can Llong, del Club Natació Sabadell. Per a aquesta sortida vam aprofitar de fer servir el transport públic com una experiència de socialització.

A casa vam fer activitats d’estimulació sensorial amb els més petits i també uns tallers de cuina. La Sole i l’Alba van fer uns brownies amb un resultat molt saborós. La situació de la casa, al costat de Sabadell, ens permet fer varies planificacions d’activitats, adaptades a les característiques de cada grup d’usuaris. D’aquesta manera, els usuaris de perfil adquirit, com la Idoya, van poder anar a una calçotada al centre de Sabadell o anar a veure un partit de futbol.

Volem agrair de tot cor la participació de l’equip que ha fet possible aquest Respir. A l’Alba Camprodón, l’Eli Herraiz, la Núria Bustamante, la Raquel Franquesa, la Patricia Salido, la Marta Mundó, el Xavier Capdevila i l’Aroha Palacios, moltíssimes gràcies!

 

L'Aroha i l'Alba

L'Aroha amb l'Alba, a l'hora del vermut 

Al taller de cuina

Al taller de cuina

Patrocinadors

Club Natació Sabadell

Logotip del Club Natació Sabadell

Col·laboracions especials

institute for the deafblind

039 Its provisions for congenitally deafblins adults

Els nostres amics

FOCIR-Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes

Logotip del FOCIR

Thursday the 26th. Joomla 2.5 Templates Designed by Joomla Templates Free. ©APSOCECAT-2012. Tots els drets reservats
Copyright 2012

©