Emotiva inauguració i celebració 15è aniversari APSOCECAT

Famílies, professionals, amics, autoritats, tots han vokgut participar de la celebració d’una gran fita per a l’associació. 15è aniversari APSOCECAT

24/08/2014. L’Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa (APSOCECAT) va inaugurar el dia 23 de setembre la seva nova seu social, en un acte amb autoritats i famílies que va ser també una emotiva celebració dels 15 anys de funcionament. Fundada al 1999, s’ha establert com a referent en l’àmbit de l’atenció professional a la sordceguesa a Catalunya.

15è aniversari APSOCECAT

L’acte ha comptat amb la presència de Jordi Martí, regidor del Districte de Sants-Montjuïc i de Irma Rognoni, presidenta de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMD), que han estat els encarregats junt a Marta Torras, directora de l’Àrea d’Impuls Social de la Fundació Catalunya – La Pedrera de tallar la cinta inaugural. Fernando Duffo, en representació de l’Associació PROANE.

L’ocasió també ha estat propícia per acollir l’entrega dels premis de la Federación Española de Sordoceguera (FESOCE) de la què es membre l’APSOCECAT. Els Premis FESOCE reconeixen el compromís destacat de persones o entitats amb la causa de la sordceguesa. El reconeixement ha estat per als col·laboradors que van fer possible la campanya “Ayuda a imaginar el mundo” que va estrenar la FESOCE l’any passat. Els premiats han estat la productora Agosto TV i Santa Marta Publicidad. Com a “Embajadores de la sordoceguera” s’ha anomenat la Irene García, de El mundo al revés i l’Óscar Luna, qui no va poder recollir el títol.

El president de l’APSOCECAT, Ricard López, va dedicar amb paraules d’agraïment a tots els què han fet possible el camí recorregut. L’acte va esdevenir en una emotiva celebració en companyia d’usuaris, famílies, voluntaris, representants d’entitats i amics en general. L’APSOCECAT agraeix el suport rebut durant aquest anys i continua amb la confiança de continuar treballant per millors oportunitats per a les persones amb sordceguesa.

 

La salud fuerte es el resultado de una ​​nutrición adecuada y estilo de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar en cuenta medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el envase que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-13T09:22:02+00:00 24 Sep, 2014|Notícies|