82 hores de mediació per a la sordceguesa

El 1er Torneig de pàdel solidari amb la sordceguesa de El mundo al revés supera les expectatives de recaptació i participació

82 hores de mediació per a la sordceguesa. Amb notable èxit va tenir lloc el 1er Torneig de pàdel solidari amb la sordceguesa, al Artós Sport Club de Barcelona, el dissabte 25 d’abril. 27 parelles van competir amb l’objectiu de promoure la visibilitat social d’aquesta discapacitat i d’aconseguir fons per a l’atenció de les persones sordcegues.

Organitzat per El mundo al revés i sota el lema “1 tarda de pàdel, 50 hores d’ajuda” l’esdeveniment va superar les expectatives. L’import recaptat, 1.634,17 €, permitirà oferir més de 80 hores de mediació per a persones amb sordceguesa, una atenció essencial per al col·lectiu.

El torneig es va celebrar en les categories femení i masculí. Lola Cellier y Marianne Llopart van resultar guanyadores de la categoria femenina. Per la seva part, Ignasi Rovira y Daniel Rodríguez van guanyar la de masculina. Els premis van ser entregats per Ricard López, president de l’APSOCECAT.

La organitzación va comptar amb el valuós suport de Auto Sáenz VolvoDeborah MilanoDomus Hotel FontanaEstrella Damm, VeriArtòs Sport ClubDiari CatalàPlay & Help, Yatekomo de Gallina BlancaIdilia Foods, Restaurante TaparazziPuig y Padels Barcelona.

La sordceguesa consisteix en la pèrdua de visió i d’audició i provoca un impacte important en l’autonomia i la qualitat de vida dels afectats. Disposar d’un mediador expert permet a les persones sordcegues accedir a millors opcions d’autorealització i d’integració social.

L’APSOCECAT ha estat la primera beneficiària d’aquest projecte. El mundo al revés és una iniciativa dels treballadors del Grupo Havas que fora de l‘horari laboral destinen part del seu temps i dels seus coneixements a millorar les estratègies de comunicació d’organitzacions d’impacte social. L’APSOCECAT fa manifest el seu agraïment a les persones i empreses que de manera altruista han fet possible aquest resultat, que contribuirà al benestar de les persones sordcegues de l’entitat.

La salud fuerte es el resultado de una alimento adecuada y estilo de vida de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar de diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra cuestión que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar en cuenta medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedios caseros normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el envase que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-10T12:12:03+00:00 27 Abr, 2015|Notícies|