APSOCECAT adherida al Codi Ètic de Barcelona

El Codi ètic de Barcelona agrupa les diferents associacions de la ciutat que s’han compromès a treballar dins d’uns valors cívics de bona gestió. APSOCECAT adherida al Codi Ètic de Barcelona

13/01/2013. A l’APSOCECAT hem estat recentment notificats de la acceptació de la nostra entitat al Codi ètic de Barcelona. Celebrem aquesta notícia pel que fa a l’adopció de millors pràctiques dins del sector associatiu, extensament establert a Catalunya.

Juntament amb nosaltres han estat acceptats a la sessió de la Comissió de seguiment del dia 19 de desembre l’Agrupament Ferroviari de Barcelona (AFB), Amics d’Ak Benn i l’Esplai Esquitx.

El Codi ètic de les associacions de Barcelona és un instrument d’assessorament, conducta i autoregulació, que recull totes aquelles premisses necessàries per a que les diferents associacions de la ciutat que treballen dins d’un marge de valors cívics hi estiguin reflectides. A la vegada que pretén ser una eina de referència que posi en valor la forma jurídica d’associació. Va ser aprovat l’any 2001 en el 1r Congrés de les Associacions. Actualment l’impulsa el Consell d’Associacions de Barcelona.

La salud fuerte es el resultado de una alimento adecuada y estilo de vida de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratare diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar en cuenta medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el envase que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-13T12:58:42+00:00 14 Ene, 2014|Notícies|