APSOCECAT col·labora amb el 112 per desenvolupar app

Assessorem al Servei d’Atenció a Urgències en l’adaptació d’una aplicació mòbil a les necessitats de les persones amb sordceguesa. APSOCECAT col·labora amb el 112

25/02/2014. L’APSOCECAT inicia una col·laboració amb el Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 de Catalunya amb l’objectiu de cooperar en la creació de plans d’emergència per a persones amb sordceguesa.

La idea esdevé del desenvolupament d’una aplicació específica del 112 per a persones sordes. Les característiques particulars de la sordceguesa demanen un pas addicional per tal que l’aplicació sigui útil també per a les persones que la pateixen, amb a la coincidència de la discapacitat visual i l’auditiva.

APSOCECAT col·labora amb el 112

La col·laboració consisteix en dos aspectes. Per una banda, la nostra entitat facilitarà l’avaluació de l’aplicació actual per part de persones del col·lectiu, que faran les recomanacions pertinents en termes d’accessibilitat específica. L’objectiu és que sigui usable de manera autònoma en una situació de risc. Per l’altre, proporcionarem assessoria i documentació bibliogràfica que permeti al 112 adoptar les mesures d’accessibilitat adreçades a les persones amb sordceguesa.

La reunió que va establir l’acord va tenir lloc a final del gener i va comptar amb l’assistència per part del 112 de David Ciutat, director, Andreu Alfonso, subdirector general, Jordi González, director de Tecnologia i Natalia Clop, responsable d’Organització. Per part de l’APSOCECAT, hi van participar Ricard López, president i Xavier Capdevila, Núria Bustamante i Alba Camprodon per part de l’equip tècnic. 

La saludos cordiales fuerte es el resultado de una comida adecuada y estilo de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratare diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexual que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedios caseros normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el envase que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-13T12:58:03+00:00 24 Feb, 2014|Notícies|