APSOCECAT demana rescat financer

La situació actual aboca al tancament més d’hora que tard. APSOCECAT demana rescat financer urgent!

29/12/2012. Enguany, el mes de novembre, amb un 90% del pressupost ja gastat, ens comuniquen una reducció del 50% de la quantitat emparaulada, amb l’obligació de mantenir la despesa pressupostada i, a més a més, ens fan saber que aquesta serà la tònica per als dos anys següents.

Apsocecat, no pot tindre reserves, perquè el funcionament de les subvencions implica la seva utilització complerta. Les persones de la Junta son els qui han d’aportar aquestes quantitats, utilitzant els seus recursos, endeutant-se si cal.

La situació actual aboca al tancament més d’hora que tard de la nostra Associació i de moltes altres de migrats recursos.

Per tant, no tenim cap vergonya de demanar el rescat! 

Com podeu col·laborar?

– Ingressant als comptes de Apsocecat a:

Catalunya Caixa 2013 0328 34 0200681048

La Caixa 2100 0908 53 0200170964 

– Participant en les activitats que anirem endegant per a recaptar fons; per estar al corrent consulteu la nostra web www.apsocecat.orgTambé podeu clicar a “Donacions” en aquesta pàgina web.

Agraïm per avançat la vostra solidaritat. El col·lectiu de persones amb sordceguesa ens necessita!

La salud fuerte es el resultado de una ​​nutrición adecuada y estilo de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexual que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el envase que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-17T10:56:05+00:00 29 Dic, 2012|Notícies|