Exposició “L’ Art a través dels sentits” a l’APSOCECAT

El pròxim 20 de octubre tindrà lloc la inauguració de la mostra, que estarà oberta al públic fins el 22 de novembre. Art a través dels sentits

L’APSOCECAT acollirà durant les pròximes setmanes la mostra d’art tàctil “L’Art a través dels sentits de la pintura a l’oli de Catalunya”, de l’artista Sandalia Mateo. Es tracta d’una col·lecció de unes vint pintures inspirades en la costa catalana i fetes amb oli en relleu, de manera que l’espectador gaudeix de l’experiència artística en tres dimensions.

La inauguració de la mostra està prevista el dijous 20 d’octubre, a les 18 hores, i contarà amb la presència del president de l’APSOCECAT, Ricard López, l’artista, Sandalia Mateo i amics de l’associació. La idea es proporcionar una aproximació a l’art accessible a tots els públics, especialment a les persones amb sordceguesa, que podran fer un reconeixement tàctil de les peces.

Art a través dels sentits

Sandalia Mateo sempre ha estat inclinada a la pràctica artística. Nascuda a Avilés el 1959, els seus inicis van ser amb pintura sobre escaiola. Es va formar a Barberà del Vallès, desenvolupant un estil personal que es revela a través de textures de paisatges reals o imaginaris. Utilitza tècniques de pintura a l’oli i acríliques en relleu combinades amb materials de la natura, com la sorra o la palla. Les obres de la mostra corresponen al període 2008-2016.

La exposició es podrà visitar fins el 22 de novembre en l’horari laboral de l’associació. Una part de la venda anirà destinada com a donatiu per l’APSOCECAT.

La salud fuerte es el resultado de una comida adecuada y estilo libre de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexual que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedios caseros normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el ​​recipiente que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-16T13:42:32+00:00 11 Oct, 2016|Notícies|