Un èxit el primer respir per a persones amb sordceguesa 2013

El bon temps va acompanyar la sortida i va permetre fer activitats exteriors i de socialització, com ara piscina  i anar al futbol. primer respir per a persones amb sordceguesa 2013

24/04/2013. Els nostres respirs són activitats de dos dies de durada durant els quals fem una sortida planificada amb els usuaris i l’equip de mediadors. És una activitat semblant a les colònies, però de durada més curta i, com aquella, pretén donar als familiars un espai de descans mentre fem activitats d’oci i comunicació que afavoreixen la integració de les persones amb sordceguesa.

El bon temps va acompanyar la sortida i ens va permetre fer activitats exteriors i de socialització: els més petits, com la Mònica i el Gerard,  van anar al parc mentre l’Alba, la Clara, la Sole i la Marta van passejar per Sabadell, van fer el vermut i van anar al supermercat. També vam tenir ocasió de gaudir de la piscina de Can Llong, del Club Natació Sabadell. Per a aquesta sortida vam aprofitar de fer servir el transport públic com una experiència de socialització.

Respir per a persones amb sordceguesa 2013

A casa vam fer activitats d’estimulació sensorial amb els més petits i també uns tallers de cuina. La Sole i l’Alba van fer uns brownies amb un resultat molt saborós. La situació de la casa, al costat de Sabadell, ens permet fer varies planificacions d’activitats, adaptades a les característiques de cada grup d’usuaris. D’aquesta manera, els usuaris de perfil adquirit, com la Idoya, van poder anar a una calçotada al centre de Sabadell o anar a veure un partit de futbol.

Volem agrair de tot cor la participació de l’equip de voluntaris que ha fet possible aquest Respir. A l’Alba Camprodón, l’Eli Herraiz, la Núria Bustamante, la Raquel Franquesa, la Patricia Salido, la Marta Mundó, el Xavier Capdevila i l’Aroha Palacios, moltíssimes gràcies!

La salud fuerte es el resultado de una comida adecuada y estilo de vida de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre todo Comprar Kamagra Online? Otra cuestión que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el ​​recipiente que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-17T10:51:56+00:00 24 Abr, 2013|Notícies|