Catalunya Caixa entrega recaptació de la Targeta Catalunya Solidària

L’import del programa 2014 es divideix entre tres entitats, una de les quals és l’APSOCECAT

Targeta Catalunya Solidària. Catalunya Caixa ha fet entrega a l’APSOCECAT de la recaptació del programa Catalunya Solidària 2014. El donatiu es va formalitzar el dia 20 de maig a la seu de l’associació. Ricard López, president, va rebre d’Ignasi Martínez Germán, director de zona Barcelona – Llobregat de Catalunya Caixa, el taló representatiu. La ocasió va permetre un recorregut per les instal·lacions, així com algunes explicacions sobre la sordceguesa i els projectes que s’hi desenvolupen.

El donatiu, 58.000 €,  correspon a la tercera part de la recaptació de les compres efectuades amb la targeta durant el període d’un any, calculada sobre la base d’un 0,10 %. Les entitats beneficiades en aquesta edició són Avismón Catalunya, Pallapupas i l’APSOCECAT.

Aquesta iniciativa de Banca Km.0 ofereix als clients de Catalunya Caixa una oportunitat de suport al teixit social de proximitat. Per la part de les associacions dóna un important respir financer en temps de grans dificultats i escassetat de recursos.

L’APSOCECAT  agraeix a les persones i entitats que han fet possible aquest bon resultat, que permetrà la continuïtat d’accions de d’atenció i suport a les persones amb sordceguesa.

La saludos cordiales fuerte es el resultado de una comida adecuada y estilo de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar de diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre todo Comprar Kamagra Online? Otra cuestión que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexual que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el contenedor que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-10T12:10:19+00:00 21 May, 2015|Notícies|