CatalunyaCaixa entrega donatiu de la Targeta solidària 2013

El programa Catalunya solidària beneficia a tres entitats socials escollides per votació online

03/05/2014. CatalunyaCaixa entrega donatiu de la Targeta solidària. CatalunyaCaixa ha fet entrega del donatiu del programa Catalunya solidària 2013. L’import correspon a la tercera part de la recaptació de les compres realitzades pels usuaris de la targeta en el període d’un any, calculada sobre la base d’un 0,10%. Tres entitats han estat beneficiades: Federació Catalana de Banc dels Aliments i la Fundació privada Mans a les mans, a més de l’APSOCECAT.

L’entrega va tenir lloc a la nostra seu el passat dia 29 de maig. Ricard López, va rebre de Josep Maria González, director territorial de Barcelona de Catalunya Caixa, el taló corresponent. La ocasió va permetre un breu recorregut per les nostres instal·lacions així com una petita explicació de què és la sordceguesa i quines són les necessitats del col·lectiu.

Els 32.300 euros del donatiu estan destinats al programa Vida independent de les persones amb sordceguesa. Des de la nostra entitat agraïm de tot cor tant a CatalunyaCaixa com a les persones que a títol particular han fet possible aquesta contribució.

Ja està oberta la nova convocatòria. Pots votar-nos fent clic en la web de la Targeta solidària 

La salud fuerte es el resultado de una comida adecuada y estilo de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre todo Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el contenedor que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-13T12:52:38+00:00 3 Jun, 2014|Notícies|