Comencem el programa de formació en Sordceguesa 2013

La primera activitat serà la sessió “Comunicació amb persones amb sordceguesa” . Programa de formació en Sordceguesa 2013

21/02/2013. A l’APSOCECAT comencem enguany un nou projecte amb el què volem proporcionar formació continuada als mediadors i voluntaris, tant als novells com als que ja són veterans. Es tracta de crear espais de capacitació i trobada amb els col•laboradors, a més d’aquells que vulguin apropar-s’hi des de fora.

Amb aquesta idea provem una nova fórmula: sessions monogràfiques cada dos mesos, on tractarem temàtiques escollides segons les preferències dels participants. Tot dins un ambient informal que afavoreixi l’intercanvi d’experiències i de coneixements. La convocatòria és oberta al públic i gratuïta.

La primera sessió girarà al voltant de la comunicació amb persones amb sordceguesa i tindrà lloc dissabte 2 de març de 17:00 a 19:00 h. a la nostra seu. En aquest taller tractarem els següent temes:

-Quins són els diferents sistemes alternatius i augmentatius que podem utilitzar amb persones sordcegues?

-Quines són les dificultats de comunicació que ens trobem?

-Per què insistim en què la comunicació és el focus de la intervenció que fa el mediador en sordceguesa?

-De quina manera els problemes comunicatius poden donar lloc a problemes de conducta?

El projecte el coordinen l’Alba Camprodón i l’Elena Ruth Barcos amb el suport del nostre psicòleg, en Xavier Capdevila. Tenim moltes ganes de que en formeu part d’aquest projecte participatiu.

Properes sessions:

17 d’abril: Higiene postural per als mediadors (amb participació d’un fisioterapeuta).

Més informació: apsocecat@apsocecat.org

La salud fuerte es el resultado de una ​​nutrición adecuada y estilo de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar de diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el ​​recipiente que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-17T10:53:17+00:00 21 Feb, 2013|Notícies|