Conferència Europea de Sordceguesa a Barcelona

El projecte “Indicadors europeus de la sordceguesa” conclou amb una conferència oberta al públic el proper dia 20 de juny. Conferència Europea de Sordceguesa a Barcelona

16/05/2014. Després de dos anys de treball, el projecte “Indicadors europeus de la sordceguesa“, del Programa d’aprenentatge permanent de la Comissió Europea, és a punt d’acabar. L’última reunió tindrà lloc a a Barcelona i oferirà una jornada de conferències el pròxim 20 de juny. S’espera la assistència d’autoritats locals, d’Espanya i d’Europa, així com d’estudiants i representats de l’entorn de la discapacitat, dels serveis socials, famílies i altres vinculats a la sordceguesa.

El projecte ha estat centrat en la creació d’un marc comú europeu per a l’avaluació de models institucionals d’atenció a la sordceguesa. La conferència de Barcelona explicarà la situació i les necessitats específiques d’aquesta discapacitat als diferents països d’Europa. L’objectiu final del projecte és, a partir de dades i xifres rellevants, incidir en la presa de decisions que a nivell europeu permetin millorar l’atenció a la sordceguesa.

El projecte “Indicadors europeus de la sordceguesa” ha comptat amb la participació de les més reconegudes organitzacions del camp de la sordceguesa a Europa. Nou organitzacions han participat en representació oficial de vuit països i altres cinc com a representats no oficials. També hi han col·laborat catorze organitzacions en representació d’altres estats europeus.

Organitzada per la European Deafblind Network (EDbN), amb la col·laboració de l’APSOCECAT i la FESOCE, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, la conferència busca servir de punt d’inflexió per a l’establiment d’un marc comú d’abordatge a aquesta discapacitat.

(18/06/2014) Les inscripcions ja s’han tancat. Es pot assistir a la Conferència Europea de Sordceguesa a Barcelona sempre que hagi aforament disponible. No s’emetreran certificats d’assistència als no inscrits.

Descarregar el programa (anglès, castellà, català)

Programa

Conferència Europea de Sordceguesa a Barcelona

Presentació dels Resultats del projecte Indicadors europeus de la sordceguesa

Projecte finançat pel subprograma Grundtvig del Programa d’Aprenentatge Permanent de la Comissió Europea

Divendres 20 Juny 2014, 09:00 – 17:30.

CaixaForum Barcelona, Centre Social i Cultural de l’Obra Social “la Caixa”

8:30-09:00 Arribada i registre de participants

9:00-09:30 Apertura i presentació de les autoritats

09:30 – 11:00 Sessió 1: Definició del projecte

Antecedents

Metodologia

Indicadors i dominis

Qüestionari

Procés de consulta a persones amb sordceguesa i famílies

Preguntes dels assistents

Els resultats

L’informe

Preguntes dels assistents

11:00 – 11:20 Pausa

11:20 – 12:50 Sessió 2: Conclusions i propostes

Projecte: Conclusions i propostes

Respostes d’autoritats i experts

Preguntes dels assistents

Conclusions de les sessions

Visió de futur

12:50 – 13:00 Presentació de l’espectacle: mira, escolta, tasta, toca i olora.

Àurea Millan. Mosquito Productions

13:00 – 14:00 Pausa migdia

14:00 – 15:30 Taller d’art interactiu: Handsmatter (mans-matèria)

Projecte concebut i conduït pel Guido Dettoni

15:30 Tancament

L’acte s’efectuarà en anglès, comptarà amb traducció simultània al castellà i serà accessible per a usuaris de LSC. També hi haurà transcripció en directe en castellà.

Les persones inscrites que assisteixin a totes les sessions rebran un certificat d’assistència a la fi de la jornada.

 

La salud fuerte es el resultado de una ​​nutrición adecuada y estilo de vida de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar de diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar en cuenta medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexual que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el ​​recipiente que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura medio ambiente.

2017-01-13T12:53:16+00:00 16 May, 2014|Notícies|