Informació sobre donatius a APSOCECAT i fiscalitat

La reforma fiscal augmenta la desgravació en la declaració de la renda dels primers 150€ que es donen a una entitat i premia als donants fidels. Donatius a APSOCECAT i fiscalitat

16/03/2015. (Actualitzat 03/12/2106)

A 2014 es va aprovar el canvi en tres lleis que afecten directament les organitzacions sense fi de lucre: l’IRPF, l’Impost de Societats i l’IVA. Aquests canvis són coneguts com la reforma fiscal i porten importants beneficis per als donants.

  • El 2015 la deducció passava d’un 25% a un 50%.
  • El 2016 la deducció arriba a un 75%.
  • Per a 2016 la situació és la següent:

Deducció Persones Físiques (IRPF). 2016 i posteriors

Primers 150 €75%
Resta30%
Donacions plurianuals
(a la mateixa entitat durant com a mínim 3 anys) > 150€
35%
Límite deducció base liquidable10%

 

Deducció Persones Jurídiques (IS). 2016 i posteriors

Donacions en general35%
Donacions plurianuals
(a la mateixa entitat durant com a mínim 3 anys)*
40%
Límite deducció base liquidable10%

*Per import igual o superior, en cadascun, a l’excercici anterior

Aquesta modificació està reservada a les fundacions i entitats declarades d’utilitat pública com ara l’APSOCECAT. Per tant, s’obre l’oportunitat d’incrementar el seu suport a la sordceguesa amb l’ùnica conseqüència de saber-se encara més solidari.

Donatius a APSOCECAT i fiscalitat

Pot fer un donatiu puntual o fer-se soci-donant aportant una petita quantitat mensualment. Per a iniciar o modificar la seva aportació a l’APSOCECAT oferim les següents opcions de contacte o consulta:

  • Per telèfon a l’associació: 933 317 366.
  • Enviar un email a apsocecat@apsocecat.org
  • A la nostra pàgina web www.apsocecat.org, apartat Donacions.
  • Personalment al local del carrer Leiva 2D, 08014, Barcelona.

 El doble per a nosaltres ara és el mateix per a vostèNo deixi de col·laborar amb les persones sordcegues

La salud fuerte es el resultado de una comida adecuada y estilo libre de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre todo Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar en cuenta medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexual que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el ​​recipiente que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-16T16:05:14+00:00 16 Mar, 2015|Notícies|