Setmana Internacional de la sordceguesa 2012

Setmana Internacional de la sordceguesa 2012. L’acte del dia 29 s’emmarca en la celebració de la Setmana Internacional Hellen Keller de Conscienciació de la sordceguesa. Keller és la personalitat més emblemàtica i coneguda a nivell mundial amb sordceguesa, i la primera en lluitar pel reconeixement dels seus drets i la reivindicació de la seva situació. En record seu i de la seva lluita, que va servir de guia per a molts d’altres que van seguir el seu camí, enguany es duran a terme arreu del món nombroses conferències, xerrades i actes de conscienciació amb l’objectiu de fer aflorar les problemàtiques amb que s’enfronten a diari les persones que pateixen aquesta discapacitat.

L’acte que APSOCECAT celebra el dia 29 de juny a les Cotxeres de Sants, a la Sala Auditori, començarà amb un “recorregut divulgatiu” per que totes les persones que ho desitgin pugin conèixer de primera mà el dia a dia de les persones amb sordceguesa, i comptarà amb una demostració d’ús d’algunes de les eines i sistemes que utilitzen per afavorir la seva autonomia.

El Conseller Cleries serà l’encarregat de fer la clausura de l’acte. El president d’APSOCECAT, Ricard López,  conduirà la sessió explicativa sobre la sordceguesa on parlarà de les actuacions que es duen a terme des de l’associació.

La salud fuerte es el resultado de una comida adecuada y estilo de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar de diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el envase que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-17T11:00:40+00:00 22 Jun, 2012|Notícies|