L’APSOCECAT celebra l’assemblea general 2013

La crisi econòmica de l’entitat va acaparar la majoria del comentaris dels assistents

10/05/2013. El passat 27 d’abril  l’APSOCECAT va celebrar la seva assemblea general ordinària, a la seu de l’entitat. Amb la participació de la majoria dels socis, els presents van aprovar els informes presentats per l’actual Junta Directiva.

L’informe econòmic va demanar un bon temps d’exposició. La vulnerable situació financera en la què es troba la institució, causada per les retallades i les dilacions en les subvencions promeses per al 2012, i encara no rebudes, va ser motiu de justificada preocupació. Es continua funcionant gràcies al finançament particular dels pares i cada cop el forat es fa encara més gran. En aquest sentit, es va acordar emfasitzar les donacions de particulars tot i que el moment és molt dur per a tots.

L’APSOCECAT celebra l’assemblea general 2013

Quant a atenció al col·lectiu, es va notificar la incorporació de cinc nous casos d’usuaris amb sordceguesa que han demanat els serveis de l’APSOCECAT. Actualment es fa el seguiment de 21 casos. Quant a activitats per als usuaris, es van aprovar les dates dels respirs per a la resta de l’any, així com les de les Colònies d’estiu, previstes del 29 d’agost al 6 de setembre. Es va parlar igualment de les activitats previstes per a la Setmana de la Sordceguesa, amb un acte a Barcelona el dia 27 de juny i un altre a Vic el dia 28.

Un tema important al que no s’acaba de trobar solució és el del nou local que necessita l’entitat. Amb l’actual situació financera aquest problema continua pendent tot i que es busquen solucions per a canviar a un local més adequat. Amb la previsió del Congrés Internacional de Sordceguesa que acollirem en Barcelona al 2014, en el marc del Projecte Europeu d’Indicadors en Sordceguesa, la rellevància d’aquest aspecte es fa encara més evident.

Altres temes comentats amb especial interès van ser els projectes de comunicació en marxa, entre els què destaquen la campanya feta per el Josep Bernaus al Holmes Place del carrer Sardenya, el Meridià Verd-XRT, repte per la sordceguesa que es durà a terme del 14 al 16 de juny, els projectes audiovisuals i la evolució positiva de la presència de l’APSOCECAT a les xarxes socials.

La saludos cordiales fuerte es el resultado de una ​​nutrición adecuada y estilo de vida de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra cuestión que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar en cuenta medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el ​​recipiente que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-17T10:45:46+00:00 10 May, 2013|Notícies|