La Polifònica de Puig-Reig a benefici d’APSOCECAT

El concert tindrà lloc al Monestir de Pedralbes el dia 3 de desembre, organitzat per Proane. La Polifònica de Puig-Reig a benefici d’APSOCECAT

25/11/13. El proper dimarts 3 de desembre a les 20:30 h la reconeguda Polifònica de Puig-Reig canta solidàriament en benefici de l’Associació Catalana Pro Persones amb Sordceguesa (APSOCECAT). El concert tindrà lloc en un lloc tant emblemàtic com és el Monestir de Pedralbes.

L’acte està organitzat pel Patronat Proane, una organització que s’ha mostrar sensiblement disposada a donar suport a la sordceguesa, donada la delicada situació d’aquesta discapacitat a Catalunya. 

El preu de l’entrada és de 25 euros i estan a la venda a la nostra seu. Si vol ajudar i no pot assistir-hi encara pot col·laborar com a fila zero.

 

Com comprar les entrades

1. Personalment. A la nostra seu a partir de dijous 28, de 9 a 14 h o de 16 a 20 h.

    – Pagament en efectiu.

2. A distància. Ingressant l’’import total del número de entrades al nostre compte bancari.

    – Indicar nom i telèfon identificador.

    – Les entrades es podran recollir un quart d’’hora abans a l’’entrada del Monestir.

3. Fila zero. Ingressant l’’import total del número de entrades al nostre compte bancari.

    – Indicar “ZERO” prèviament al nom.

Catalunya Caixa: 2013 0328 34 0200681048

Aquesta és una de les maneres d’ajudar a les persones amb sordceguesa i les seves famílies. Una altre és fer-se soci donant de la nostra entitat

 

La saludos cordiales fuerte es el resultado de una ​​nutrición adecuada y estilo de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar de diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre todo Comprar Kamagra Online? Otra cuestión que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexual que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el contenedor que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-13T12:59:42+00:00 25 Nov, 2013|Notícies|