Mostrem la sordceguesa als estudiants de la UB

Dues xerrades la Facultat de Pedagogia van tenir màxima acceptació. Mostrem la sordceguesa als estudiants de la UB

24/10/2012. A l’Apsocecat vam tenir l’oportunitat d’apropar-nos als estudiants de la UB per tal de fer-los conèixer la sordceguesa com a discapacitat. Va ser el passat 22 d’octubre quan la Facultat de Pedagogia UB ens va oferir els seus espais per a realitzar l’activitat, que va contar amb la assistència d’uns 300 alumnes del primer curs.

En Xavi Capdevila i la Núria Bustamante van introduir als estudiants en el món de la sordceguesa amb una petita presentació de l’entitat. Seguidament es va fer el visionat d’un reportatge on s’exposen casos de sordceguesa congènita i d’adquirida.

Durant la part pràctica de la xerrada els participants van participar ens els exemples sobre diferents sistemes de comunicació i, amb l’ajuda de ulleres que simulen diferents restes visuals van tenir l’experiència de veure-hi amb greus dificultats i d’imaginar-se de no poder sentir i veure alhora. També van atendre a les explicacions sobre el funcionament del calendari, d’objectes referents, lupes electròniques i de línies Braille.

Els estudiants no van parar d’intervenir i de fer preguntes, fet interessant perquè ens dóna a pensar en noves generacions de professionals amb un millor coneixement sobre la discapacitat i específicament sobre la sordceguesa.

La salud fuerte es el resultado de una ​​nutrición adecuada y estilo de vida de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar de diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexual que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el envase que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-17T10:57:25+00:00 25 Oct, 2012|Notícies|