Un èxit el primer Respir 2013

Imprimeix

Set usuaris van participar en aquesta activitat, que permet uns dies de descans al familiars


Piscina18/03/2013

El cap de setmana del 8 al 10 de març vam fer el nostre primer Respir d’enguany, a l’alberg El Molí de Sant Oleguer, a Sabadell. Van participar set usuaris amb sordceguesa, l'equip de mediadors i dos estudiants en pràctiques del IES Consell de Cent. A més, van assistir-hi estudiants en pràctiques del Centre d’Ensenyament Secundari Bemen-3 i de la Universitat de Barcelona, que van venir a fer tasques d’observació i aprenentatge.

Els nostres respirs són activitats de dos dies de durada durant els quals fem una sortida planificada amb els usuaris i l’equip de mediadors. És una activitat semblant a les colònies, però de durada més curta i, com aquella, pretén donar als familiars un espai de descans mentre fem activitats d’oci i comunicació que afavoreixen la integració de les persones amb sordceguesa.

El bon temps va acompanyar la sortida i ens va permetre fer activitats exteriors i de socialització: els més petits, com la Mònica i el Gerard,  van anar al parc mentre l’Alba, la Clara, la Sole i la Marta van passejar per Sabadell, van fer el vermut i van anar al supermercat. També vam tenir ocasió de gaudir de la piscina de Can Llong, del Club Natació Sabadell. Per a aquesta sortida vam aprofitar de fer servir el transport públic com una experiència de socialització.

A casa vam fer activitats d’estimulació sensorial amb els més petits i també uns tallers de cuina. La Sole i l’Alba van fer uns brownies amb un resultat molt saborós. La situació de la casa, al costat de Sabadell, ens permet fer varies planificacions d’activitats, adaptades a les característiques de cada grup d’usuaris. D’aquesta manera, els usuaris de perfil adquirit, com la Idoya, van poder anar a una calçotada al centre de Sabadell o anar a veure un partit de futbol.

Volem agrair de tot cor la participació de l’equip que ha fet possible aquest Respir. A l’Alba Camprodón, l’Eli Herraiz, la Núria Bustamante, la Raquel Franquesa, la Patricia Salido, la Marta Mundó, el Xavier Capdevila i l’Aroha Palacios, moltíssimes gràcies!

 

L'Aroha i l'Alba

L'Aroha amb l'Alba, a l'hora del vermut 

Al taller de cuina

Al taller de cuina

Patrocinadors

Departament d'Acció Social i Ciutadania

Logotip del Departament d'Acció Social i Ciutadania

Col·laboracions especials

ADEEC-Associació d'Ex-empleats de Caixes d'Estalvis

"Prejubilats de caixes d'estalvis solidaris"

Logotip de l'ADEEC, és com una v baixa de color blau

Els nostres amics

ACCDV-Associació Catalana de Cecs i Disminuïts Visuals

Logotip de l'Associació Catalana de Cecs i Disminuïts Visuals

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús.

Accepto
Sunday the 23rd. Joomla 2.5 Templates Designed by Joomla Templates Free. ©APSOCECAT-2012. Tots els drets reservats
Copyright 2012

©