Pàdel solidari amb la sordceguesa a l’Artós Sport Club

El primer Torneig de pàdel tindrà lloc el 25 d’abril amb l’objectiu d’aconseguir fons per al programa de mediació de l’APSOCECAT. Pàdel solidari amb la sordceguesa

01/04/2015. El primer Torneig de pàdel solidari, és una iniciativa altruista organitzada per El mundo al revés i que a la seva estrena es realitza a favor del programa de mediació de l’APSOCECAT. L’activitat està prevista dissabte 25 d’abril a les instal·lacions de l’Artós Sport Club, a Barcelona.

Sota el lema: “1 tarda de pàdel, 50 hores d’ajuda”, l’objectiu és omplir les inscripcions (places limitades) i aconseguir la màxima difusió de la sordceguesa. L’import de les inscripcions s’ingressa directament al compte de l’APSOCECAT. Hi ha la possibilitat també de col·laborar com a fila zero per a les persones solidàries que no preveuen competir. L’assistència al torneig com a espectador és gratuïta i hi haurà sortejos i activitats de conscienciació de la sordceguesa.

Tota la informació de l’activitat i del procediment d’inscripció està disponible a la web del 1er Torneig de pàdel solidari.

El Mundo al revés és una iniciativa dels treballadors del Grup Havas de dedicar part del seu temps de manera altruista a donar suport a entitats socials. L’APSOCECAT es sent honorada de tan valuosa col·laboració.

Animeu-vos  a participar en aquesta nova iniciativa!

La salud fuerte es el resultado de una alimento adecuada y estilo de vida de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratare diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre todo Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el contenedor que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-13T09:12:05+00:00 1 Abr, 2015|Notícies|