Projecte Indicadors europeus de la sordceguesa als Països Baixos

Penúltima trobada del Projecte Indicadors Europeus de la Sordceguesa als Països Baixos. La reunió ha estat centrada en l’anàlisi de les dades aportades per cada país i en la discussió de l’estratègia de incidència 

04/03/2014. La quarta trobada del projecte Indicadors Europeus en Sordceguesa ha estat acollida els dies 24 i 25 de febrer per la Royal Dutch Kentalis, a la ciutat de Bolduque (Den Bosch) dels Països Baixos. Hi han assistit 25 persones de les 8 organitzacions participants.

En aquestes alçades del projecte, que ja porta gairebé dos anys desenvolupant-se, s’han recollit qüestionaris sobre la situació de les persones amb sordceguesa de 26 països d’Europa. Amb aquest gran volum de dades, en aquesta trobada s’ha prioritzat el treball en petits grups, amb l’objectiu de treure les conclusions corresponents a les diferents dimensions. Han estat abordats també els temes relatius a la redacció de l’informe final, a la propera presentació d’aquest al congrés de Barcelona i a la finalització del projecte europeu Grundvig que ha emmarcat aquesta col·laboració.

Projecte Indicadors europeus de la sordceguesa als Països Baixos

Un dels fets més rellevants ha estat la creació d’un grup dedicat a definir l’estratègia de incidència a seguir un cop l’informe estigui acabat i el projecte Grundvig finalitzat. Per tal d’assegurar la utilitat del projecte, aquest grup establirà un calendari d’accions polítiques i redactarà recomanacions per a que els col·laboradors de cada país puguin utilitzar el llibre amb les seves administracions, per tal d’aconseguir l’objectiu de fons del projecte: millorar la situació de les persones amb sordceguesa a Europa.

Amb aquesta il·lusió per davant, els participants preparen la última reunió, prevista a Barcelona els dies 18,19 i 20 de juny. Hi haurà un acte oficial de presentació de resultats en el marc del Congrés Internacional de Sordceguesa que organitza l’APSOCECAT.

Com a part de les activitats a Bolduque els amfitrions van convidar a visitar a les seves instal·lacions, on els participants van tenir la possibilitat de conèixer tant els professionals del centre com algunes de les persones amb sordceguesa que atenen als seus serveis de rehabilitació.

Anar a la web del projecte (anglès)

 

La saludos cordiales fuerte es el resultado de una ​​nutrición adecuada y estilo de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar en cuenta medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el ​​recipiente que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-13T12:57:16+00:00 4 Mar, 2014|Notícies|