Projecte Indicadors europeus en sordceguesa es reuneix a Aalborg

En aquesta segona reunió els assistents van fer un seguiment de les tasques repartides i els grups de treball van exposar les seves conclusions i els indicadors més rellevants de cada domini. El projecte Indicadors europeus en sordceguesa es reuneix a Aalborg

14/06/2013. Aquesta reunió es produeix a Aalborg, Dinamarca, set mesos més tard de la primera, celebrada a Glasgow. En aquella ocasió es van repartir les tasques del projecte entre les organitzacions participants i es van establir els grups de treball per a desenvolupar els set dominis a considerar per a la valoració global de la sordceguesa.

Així doncs, en aquesta segona reunió, els 21 assistents van fer un seguiment de les tasques repartides i els grups de treball van exposar les seves conclusions i els indicadors més rellevants a tenir en compte dins de cada domini.

Projecte Indicadors europeus en sordceguesa

La següent fase del projecte consisteix en l’elaboració d’un qüestionari amb les preguntes referents als indicadors rellevants dins de cada domini, per tal de distribuir-lo entre les organitzacions expertes en el camp de la sordceguesa dels diferents estats europeus. L’objectiu final del projecte és l’edició d’un llibre amb un estudi comparatiu de l’estat de la sordceguesa a tot Europa.

La reunió també va estar enfocada a la següent trobada que es realitzarà a Lille aquest proper agost, aprofitant la 8a Conferència Europea sobre Sordceguesa, organitzada per Deafblind International (DbI). A més de mantenir-hi la tercera reunió de treball, en un acte organitzat dins la conferència s’exposarà el projecte als assistents i es farà la presentació del qüestionari definitiu. L’objectiu és explorar quines són les condicions familiars, socials i de servis i atencions del col·lectiu de persones amb sordceguesa a Europa.

El projecte, liderat per l’APSOCECAT, compta amb gran acceptació en tot el continent. A més de les nou organitzacions sòcies oficials, aquest ja compta amb cinc organitzacions sòcies no oficials i deu organitzacions col·laboradores.

La salud fuerte es el resultado de una ​​nutrición adecuada y estilo de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedios caseros normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el ​​recipiente que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-17T10:46:03+00:00 10 Jun, 2013|Notícies|