Presentació projecte Vida independent al Consell de Sants-Montjuïc

El projecte és una iniciativa conjunta de l’APSOCECAT i de l’Institut Municipal de Discapacitat (IMD) per potenciar l’autonomia de les persones amb sordceguesa. Vida independent al Consell de Sants-Montjuïc

21/04/2015. La reunió del Consell sectorial de persones amb discapacitat del Districte de Sants-Montjuïc del dia 20 d’abril va acollir la presentació del projecte “Vida independent per a persones amb sordceguesa”, una iniciativa de l’APSOCECAT desenvolupada amb el suport de l’Institut Municipal de Discapacitat (IMD).

Ricard López, president de l’APSOCECAT, va explicar que el projecte neix com a resposta al problema de la falta de solucions residencials per a persones amb sordceguesa amb bon nivell d’autonomia. Les persones sordcegues adultes enfronten la falta de places residencies adequades a les seves necessitats, llocs on puguin decidir com fer la seva vida amb normalitat.

Vida independent al Consell de Sants-Montjuïc

El projecte, que s’ha iniciat amb un usuari adult sense vincles familiars i que ara gaudeix d’un pis d’ús individual totalment accessible, porta 9 mesos de treball. La primera etapa va ser de planificació, centrada en la transició de l’usuari, així com en la gestió dels tràmits. Finalment, funcionant al pis, porta des del febrer. L’entitat ha desenvolupat un programa de que vol garantir les millors condicions d’emancipació.

A la presentació del projecte Vida independent al Consell de Sants-Montjuïc, López va explicar que la valoració n’és molt positiva, tot i que és tracta d’un programa pilot complex on participen diferents entitats, mediadors experts en sordceguesa i voluntaris. Paral·lelament a la solució residencial s’executen accions de vinculació amb l’entorn, de reforç d’habilitats de comunicació i un programa d’activitats de centre de dia.

Durant la reunió, on participen les entitats de discapacitat del districte així com representats del l’Institut Municipal de Discapacitat (IMD), es van comentar altres temes inherents als desenvolupament del Codi de la Llei d’Accessibilitat, aprovada el 15 d’octubre de 2014, i un projecte de millores d’accessibilitat dels comerços del Carrer Creu Coberta, entre d’altres.

 

La salud fuerte es el resultado de una ​​nutrición adecuada y estilo de vida de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratare diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el ​​recipiente que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-13T09:10:08+00:00 21 Abr, 2015|Notícies|