Quinzena de la Sordceguesa a Holmes Place

El centre situat al carrer Sardenya de Barcelona cedeix els seus espais per una bona causa. Activitats de conscienciació de la Sordceguesa a Holmes Place

11/02/2013. Del 11 al 24 de febrer tindrà lloc la Quinzena de Conscienciació de la Sordceguesa al centre Holmes Place del carrer Sardenya, de Barcelona. Durant aquest dies es realitzaran diverses activitats informatives, de difusió i també d’entrenament, adreçades als socis del club.

Sordceguesa a Holmes Place

En Josep Bernaus, qui porta la coordinació des de l’APSOCECAT, explica que es duran a terme dues xerrades informatives, a càrrec d’en Xavier Capdevila, psicòleg de la nostra entitat, així com un Duatló (1 hora de cinta + 1 hora de bicicleta estàtica). S’instal·larà igualment un taulell informatiu i es faran missatges de difusió per la megafonia. Durant tota la setmana les persones que vulguin col·laborar amb l’entitat poden demanar informació sobre les diferents modalitats disponibles o fer-se socis donants al mateix moment.

Amb clubs a Madrid i Barcelona, Holmes Place Health Clubs és la multinacional anglesa d’origen britànic capdavantera al mercat del fitness a la Península Ibèrica. El seu objectiu principal és el foment de l’activitat física i de l’esport per aconseguir un estil de vida saludable.

Des de l’APSOCECAT agraïm sincerament l’interès demostrat per el Holmes Club Sardenya en aquesta iniciativa i desitgem que aquestes oportunitats es puguin multiplicar per tal de donar a la sordceguesa la visibilitat necessària per al benestar del col·lectiu.

La salud fuerte es el resultado de una ​​nutrición adecuada y estilo de vida de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratare diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra cuestión que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar una decisión medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el ​​recipiente que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-17T10:53:39+00:00 14 Feb, 2013|Notícies|