Tasta, toca, olora… tu pots col·laborar

El projecte “Tasta!, toca!, olora!, busca apropar la sordceguesa mitjançant l’art i la gastronomia a la gent del carrer. Un projecte que pots ajudar a fer realitat a la web de verkami

30/06/2014. La propera parada de la sordceguesa serà al Festival el GREC amb un espectacle que busca endinsar la gent del carrer en aquesta discapacitat. Un concepte que aprofita els sentits del gust, de l’olfacte i del tacte en un entorn de teatre i gastronomia. Les persones podran participar amb els ulls i les orelles tapades, simulant una condició de sordceguesa. L’activitat la fan possible Comediants i la Fundació Alícia amb la participació de Punts suspensius, Mosquito Productions i The Love Comes

Tasta! Toca! Olora! és una creació d’Àurea Millan (Punts suspensius), amb la finalitat que les persones amb sordceguesa puguin sentir una experiència única i perquè les persones no sordcegues puguin apropar-se a aquesta realitat des del gaudi dels sentits. Inspirat en la pel·lícula Ratatouille, tal com la rata guia el cuiner estirant-li els cabells, els mediadors es comunicaran amb l’espectador sempre amb les mans. Així, els participants, privats del sentit de l’oïda i de la vista, emprendran un viatge gastronòmic excepcional.

Tasta, toca, olora… tu pots col·laborar

L’espectacle es farà al Palau Robert, els dies 21, 22 i 23 de juliol, dins la programació del Festival GREC de Barcelona. S’ha posat en marxa una plataforma de micromecenatge per cobrir el 25% de finançament que ens falta per tal de fer realitat aquest viatge. Moltes petites contribucions el poden fer possible.

La sordceguesa és una doble discapacitat que afecta prop de 3.000 catalans, dels quals 1.800 viuen a Barcelona. Hi ha espectacles adaptats per a persones amb discapacitat, però molt pocs pensats i creats en aquest context. No cal esperar, entra a la web de verkami i ajuda a fer-lo possible.

En aquest vídeo ens ho expliquen molt bé.

La saludos cordiales fuerte es el resultado de una alimento adecuada y estilo de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar de diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra cuestión que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar en cuenta medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexual que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el ​​recipiente que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-13T12:43:56+00:00 30 Jun, 2014|Notícies|