Usuaris gaudeixen de les Colònies sordceguesa 2013

Més de quaranta persones, entre usuaris, mediadors i personal de suport, s’han reunit per a les Colònies per a persones amb sordceguesa, organitzades per la FESOCE. Usuaris gaudeixen de les Colònies sordceguesa 2013

09/09/2013. L’APSOCECAT ha participat activament en les Colònies per a persones amb sordceguesa que ha organitzat la Federación Española de Sordoceguera (FESOCE) a Cambrils. L’estada, que ha tingut lloc durant els primers nou dies de setembre a la casa La Marinada, on els usuaris han gaudit d’uns dies d’activitats i lleure, també ha permès a les famílies disposar d’un merescut descans d’estiu. 

L’equip ha organitzat activitats adaptades a les necessitats específiques de cada usuari que s’han treballat de manera individual. Tallers i passejades han estat programats amb l’objectiu de fomentar l’autonomia i d’enriquir l’experiència comunicativa.

Rutines com rentar-se les dents, vestir-se i fer els àpats en comunitat, o bé sortides com fer el vermut en un bar, són exemples de situacions quotidianes en les quals els usuaris han pogut practicar formes de comunicació que afavoreixen l’autonomia. Segons paraules d’una de les coordinadores, l’Aroha Palacios, el punt de partida és establir un vincle empàtic entre l’usuari i el seu mediador. Un cop s’ha establert, es genera una complicitat que facilita la comunicació i l’aprenentatge. 

Usuaris gaudeixen de les Colònies sordceguesa 2013

Com a novetat, en aquesta edició s’han afegit a l’equip de treball quinze estudiants en pràctiques procedents del cicle d’Integració Social de l’Institut Pío Baroja de Madrid. Entre mediadors, usuaris i suports han estat a Cambrils 43 persones. A fi de garantir l’acompanyament 24 hores, cada mediador hi ha comptat amb dues persones de suport. 

 El bon temps hi ha estat present i això ha fet possible que es programessin sortides a la piscina, la platja i als parcs temàtics de la zona. Per la seva banda, el grup d’usuaris integrat per el Rafa, la Marta, l’Araceli i la Idoya van passar un dia d’allò més divertit al parc d’atraccions de Port Aventura i un altre a Costa Caribe. L’altre grup, integrat per el Gerard, la Mònica, la Clara, l’Alba, la Sole, la Marta, la Piti i la Isabel també ha fet sortides a la platja, la piscina i el bar, a més de les activitats a la casa. Altres usuaris fan un programa de colònies sense allotjament.

Un cop més la implicació de tot l’equip ha estat cabdal perquè tot anés sobre rodes. Així doncs, volem donar les gràcies a més del Xavier, la Núria i l’Aroha, coordinadors, a l’Alba, l’Elena-Ruth, la Cassandra, la Sara Rodríguez, la Marta, la Rosario, la Fanny, la Patrícia, l’Aina, la Sara Serra, la Gemma i l’Eli per la seva dedicació en la mediació. Tots plegats han contribuït a fer un món més accessible i agradable per aquells que cada dia lluiten per arribar més lluny.

Les colònies FESOCE han estat possibles gràcies a l’aportació econòmica rebuda del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials e Igualtat.

Visita la galeria de fotos en el nostre Facebook

La salud fuerte es el resultado de una ​​nutrición adecuada y estilo de vida de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre todo Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar en cuenta medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el envase que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-17T10:29:37+00:00 11 Sep, 2013|Notícies|