Xerrada sobre sordceguesa a la Universitat de Barcelona

Per segon any consecutiu la UB ens convida a donar formació als seus estudiants de Pedagogia. Xerrada sobre sordceguesa a la Universitat de Barcelona

25/11/2013. Dilluns 25 de novembre va tenir lloc a l’Aula Magna del campus Mundet la conferència col·loqui La comunicació en persones amb sordceguesa”. L’activitat va estar adreçada als estudiants de la Facultat de Pedagogia i va tenir per objectiu fer-los conèixer les discapacitats sensorials, particularment la sordceguesa.

El Xavier Capdevila i la Núria Bustamante, personal tècnic de l’APSOCECAT, van ser els encarregats de impartir la formació. L’activitat es va organitzar en dos torns, un pel matí i l’altre per la tarda, per tal de poder atendre a tots els cursos. En total uns dos-cents estudiants hi van assistir.

Xerrada sobre sordceguesa a la Universitat de Barcelona

Com és costum, la xerrada va tenir una primera part teòrica i una segona més pràctica. A la primera es va fer una introducció a la sordceguesa fent especial èmfasi en la gran varietat de casos que ens podem trobar i les maneres diferents d’abordar la comunicació dependent de les restes visuals o auditives, la existència o no d’altres discapacitats, el domini d’algun tipus de llenguatge i, en general, del nivell d’autonomia personal. Aquesta part va comptar a interpretació en llengua de signes a càrrec de la Núria.

A la part pràctica es van fer servir el calendari tàctil, les ulleres de simulació i es va explicar el funcionament del bucle magnètic, entre d’altres. Tota l’activitat va tenir una bona rebuda. Esperem amb aquestes xerrades contribuir a la millor formació en el àmbit de la discapacitat dels futurs professionals educatius.

 

La salud fuerte es el resultado de una ​​nutrición adecuada y estilo de vida de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar de diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualmente que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el ​​recipiente que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.

2017-01-13T12:59:20+00:00 3 Dic, 2013|Notícies|