Zurich amb en Queni en el Dia Mundial del Medi Ambient 2018-06-13T16:04:42+00:00

Alba Campmany, per l’APSOCECAT, acompanyada del voluntaris de Zurich Seguros que van participar en la jornada pel Dia Mundial del medi Ambient

12/06/2018

El Club del Voluntariat de Zurich Seguros del Carrer Aribau de Barcelona va escollir l’Hort d’en Queni com a projecte beneficiari de la seva col·laboració amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, celebrat el passat dia 5. A l’efecte, set treballadors de l’empresa van destinar mig dia de feina a donar suport en les tasques de manteniment de l’espai verd de l’APSOCECAT.

Entre les tasques que es van dur a terme compten la neteja de l’exterior de les carpes, la pintada de l’últim bloc del mural principal, la retirada, adaptació i recol·locació de les lones en la reixa que separa l’hort de l’edifici confrontat, així com algunes tasques de neteja de la zona de cultiu.

El Club del Voluntariat a més es va fer càrrec de la despesa del material emprat, gest que compta com a donatiu per un import de 316’20 €. Cristina Gomis, responsable de Responsabilitat Social Corporativa, va dirigir paraules de satisfacció per l’oportunitat de contribuir amb una iniciativa amb impacte social.

Des de l’APSOCECAT agraïm la bona disposició del Club del Voluntariat de Zurich Seguros i oferim aquesta iniciativa com a exemple de bona pràctica de RSC a imitar per part d’altres empreses.

Texto vídeo:

“Som un grup de voluntaris de Zurich que hem vingut aquí a col·laborar, a judar una mica a arreglar l’Hort d’en Queni. Nosaltres vam conèixer l’associació aquest Nadal, amb motiu de la nostra copa solidària, ja vam entrar en contacte. Ens sembla un projecte exemplar i ens agrada molt col·laborar també amb voluntariat corporatiu”.