Formació 2017-01-04T16:16:02+00:00

Formació

formació

La formació en sordceguesa és un eix fonamental per aconseguir que els professionals, actuals i futurs aprenguin a detectar la discapacitat i sàpiguen els recursos disponibles per atendre-la.

En aquest sentit desenvolupen dos tipus de formació:

  • Xerrades didàctiques

Introducció a la sordceguesa impartida pels nostres professionals. Es tracta d’un taller teòric-pràctic de dues hores de durada, aproximadament. Per aquesta activitat cal demanar cita prèvia. Depenent de les característiques del grup es poden impartir al nostre local o al lloc que indiqui el sol·licitant, sempre que el desplaçament sigui possible.

  •  Sessions d’especialització per a mediadors

Formació específica en temes inherents a l’activitat del mediador en sordceguesa, com poden ser Primers auxilis, Ergonomia i higiene postural, Tècniques de comunicació, etc.

Veure l’Agenda d’activitats

La salud fuerte es el resultado de una ​​nutrición adecuada y estilo de vida. ¿Cómo puede remedios hels up? Ciertos medicamentos se utilizan generalmente para tratar de diversos tipos de infecciones bacterianas, como neumonía e infecciones de la nariz. Los trastornos sexuales más comunes en los hombres son la disfunción eréctil y los trastornos de la eyaculación. Temas como http://kamagra-online24.com/es/ son muy populares para el año pasado. ¿Qué debe considerar sobre Comprar Kamagra Online? Otra ​​pregunta que vamos a hacer es kamagra spain. Si necesita tomar en cuenta medicamentos recetados, pídale a su terapeuta sexualidad que chequee sus niveles de testosterona antes. Muchos pacientes que usan este remedio normalmente no tienen efectos secundarios Kamagra. Mantenga este medicamento en el ​​recipiente que entró, de espesor cerrado. Por ejemplo, los medicamentos líquidos de preferencia deben mantenerse en el lugar fresco, pero pueden almacenarse a temperatura ​​ambiente.