Carregant Esdeveniments

L’APSOCECAT participa enguany en la Fira solidària amb La Marató, organitzada pel Secretariat d’Entitats de Sants i La Bordeta, amb l’Associació de Veïns del Triangle. L’objectiu no és altre que el de col·laborar en la captació de fons per a aquesta iniciativa.

L’activitat tindrà lloc a la nova rambla de Sants (Plaça Ramon Torres Casanovas), on haurà un escenari amb actuacions durant tot el matí, fins a les 15 hores. Hi haurà també  un espai de begudes i barquetes o “montaditos”, així com les parades de les entitat participants.

Enguany La Marató está dedicada a les malalties minoritàries, un grup molt ampli i divers de patologies (entre 6.000 i 8.000, majoritàriament genètiques) que tenen com a denominador comú la baixa incidència: cadascuna afecta, com a màxim, 5 de cada 10.000 persones. Entre un 6% i un 8% de la població té una malaltia minoritària: a Europa hi ha 30 milions de persones afectades, 3 milions a Espanya i prop de mig milió a Catalunya. Si bé el nombre de pacients de cada malaltia és baix, en conjunt suposen un grup molt nombrós.

Algunes malalties minoritàries són causa de sordceguesa.

 

Comparteix, Escull la teva Plataforma!