Carregant Esdeveniments

Dissabte dia 5 d’octubre  l’APSOCECAT organitza un recorregut amb persones amb sordceguesa per sensibilitzar sobre aquesta discapacitat. La II Caminada solidària per la sordceguesa està emmarcada en el programa de la Festa Major d’Hostafrancs

L’APSOCECAT torna amb una nova Caminada solidària amb la sordceguesa. El recorregut serà des de la seu de l’entitat, molt a prop del Mercat d’Hostafrancs, Barcelona, fins la Caseta del Migdia, en la zona del Castell de Montjuïc.

L’objectiu de la iniciativa és el d’oferir un punt de trobada on les persones puguin apropar-se a la sordceguesa. Hem fet una invitació està oberta a famílies, a grans i petits i a qualsevol persona que vulgui conèixer la sordceguesa. Activitat pet friendly!

Inscriu-t’hi!

La inscripció a la Caminada solidària amb la sordceguesa preveu un donatiu de 10 € i inclou una samarreta tècnica amb l’alfabet de la llengua de signes (LSC). Hi ha tres opcions:

  • Vía PAYPAL. Clica al botó “Donar”:

  • Vía transferència bancària: Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa – APSOCECAT: BBVA-CX ES81 0182 8262 3702 0000 6279
  • El mateix dia de la caminada. 9:30 h, a la seu de l’Associació.

Atenció: Cal indicar NOM i COGNOM de la persona inscrita al PAYPAL, o “Caminada+NOM+COGNOM” al concepte de la transferència.

Fila zero i t-shirt only

Vols ajudar-nos però no tens plans de venir a la Caminada? En aquests casos et donem altres dues opcions:

  • Inscriu-te com a fila zero: Pagues els 10 € simplement com a donatiu. Indicar FILA ZERO en el concepte de la transferència.
  • Inscriu-te com a t-shirt only: Pagues els 10 € i pases a recollir la teva samarreta entre el 30/9 i el 4/10 (abans de la Caminada). Després no ens fem responsables per la disponibilitat de talles. Indicar TSHIRT+talla en el concepte de la transferència.

En aquests dos últims casos la inscripció és farà via transferència bancària.

Activitat oberta a persones de tot tipus i edats. Pet friendly 

Vols saber-ne més? Consulta la notícia: II Caminada solidària amb la sordceguesa: Apunta-t’hi!

 

 

Comparteix, Escull la teva Plataforma!