Carregant Esdeveniments

El dissabte 9 d’octubre APSOCECAT organitza la III Caminada Solidària per la Sordceguesa, un recorregut a peu amb persones amb sordceguesa, famílies, amistats i persones afins per a donar a conèixer i conscienciar sobre aquesta discapacitat.

Activitat oberta a persones de tot tipus i edats i animals de companyia.

La caminada, emmarcada dins les festes d’Hostafrancs, contribueix a sensibilitzar i apropar a la població a la sordceguesa amb una acció solidària que ajudarà també a recaptar fons que es destinaran a l’atenció de persones amb aquesta discapacitat.

El recorregut de la III Caminada Solidària per la Sordceguesa serà des de la seu de l’entitat, al Carrer Leiva 2D, molt a prop del Mercat d’Hostafrancs, fins la Caseta del Migdia, a la zona del Castell de Montjuïc. Un cop arribem, s’oferirà a les persones participants que ho vulguin un taller d’iniciació de llengua de signes catalana recolzada i recorreguts en condicions simulades de sordceguesa (amb bastó, ulls i orelles tapades). Recomanem portar un petit refrigeri per a reposar forces en arribar al destí.

L’objectiu de la iniciativa és el d’oferir un punt de trobada on les persones puguin apropar-se a la sordceguesa en un entorn lúdic i esportiu.

Comparteix, Escull la teva Plataforma!

Go to Top