Carregant Esdeveniments

El que normalment anomenem trastorns o problemes de conducta són un repte habitual en la nostra tasca quotidiana quan treballem amb persones amb sordceguesa congénita. L’anàlisis i comprensió d’aquestes conductes és essencial per a poder abordar-les amb alguna perspectiva d’èxit.

En aquesta sessió formativa monogràfica, en Xavier Capdevila, psicòleg i coordinador de l’APSPCECAT, farà traspàs dels continguts i materials que ha recollit al curs “Abordatge de conductes desafiadores en persones amb discapacitat intel·lectual”, impartit per l’associació CEPS.

S’exposaran unes bases teòriques sobre què és i què no és una conducta desafiadora, i quins són els passos i recursos habituals a seguir per a avaluar-los i abordar-los en discapacitat intel·lectual. I podrem valorar si són recursos útils o no en casos de sordceguesa.

Aquesta sessió és gratuita, i està oberta a tots els mediadors d’APSOCECAT, ja siguin voluntaris o professionals. També estudiants de mediació comunicativa i altres cicles formatius vinculats a l’atenció a persones amb discapacitat.

Per a reserva de places, contacta fent servir aquest formulari

Comparteix, Escull la teva Plataforma!