Carregant Esdeveniments

L’orientació i la mobilitat són dos habilitats essencials per a la vida quotidiana de les persones. En el cas de la sordceguesa, però presenten uns reptes addicionals que requereixen una formació prèvia i l’adopció d’un conjunt d’hàbits que puguin garantir la màxima seguretat possible en els desplaçaments d’una persona amb aquesta discapacitat.

La present formació deriva de la Guia d’orientació i mobilitat per a persones amb sordceguesa, un material desenvolupat per la FESOCE amb la col·laboració d’Aroha Palacios del Pilar, periodista, guia-intèrpret i membre de l’equip de mediadors d’APSOCECAT. La mateixa Aroha és l’encarregada d’impartir aquesta sessió formativa.

Es tracta d’una sessió introductòria que presentarà els aspectes teòrico-pràctics essencials per ajudar a una persona amb sordceguesa en l’adopció d’un seguit de tècniques amb les que guanyarà confiança i autonomia física.

El material a presentar proporcionarà als assistents un conjunt valuós d’eines no només per ajudar la persona amb sordceguesa a desplaçar-se, sinó també per comprendre les necessitats de la persona en termes de suport físic i de comprensió de l’entorn.

Formació adreçada a persones i professionals en contacte amb persones amb sordceguesa.

La inscripció és gratuïta, però requereix inscripció prèvia. Places per estricte ordre d’inscripció.

 

Comparteix, Escull la teva Plataforma!