Darrers Esdeveniments

III Caminada Solidària per la Sordceguesa

Seu d'APSOCECAT Carrer Leiva 2D, Barcelona

El dissabte 9 d’octubre APSOCECAT organitza la III Caminada Solidària per la Sordceguesa, un recorregut a peu amb persones amb sordceguesa, famílies, amistats i persones afins per a donar a conèixer i conscienciar sobre aquesta discapacitat.

10€

II Concurs de Narrativa Hort d’en Queni

Hort d'en Queni Carrer Rosés, 8, Barcelona

L’APSOCECAT engega la segona edició del “Concurs de Narrativa Hort d’en Queni”, una iniciativa desenvolupada en col·laboració amb la Biblioteca Vapor Vell, el Col·lectiu d’Artistes de Sants i l'Economat Social. En què consisteix? Presentació de qualsevol tipus conte o narració curta de creació pròpia. Temàtica És lliure, es valorarà que giri entorn la discapacitat i en especial la sordceguesa. Modalitats Escrita (català o castellà) En llengua de signes   Qui pot participar? Qualsevol persona física sense cap límit d’edat.   Premis Una cistella de productes ecològics de l'Economat Social per cada categoria Un val de descompte de productes ecològics de l'Economat Social per a les mencions especials del jurat A més, l’APSOCECAT i la Biblioteca Vapor Vell publicaran les narracions guanyadores a les seves respectives pàgines web.   Calendari de dates Enviament de les propostes: 25 de març al 25 de maig Consulta les bases i tota la informació en detall en la pàgina del Concurs de Narrativa Hort d’en Queni

Senderisme al Parc del Montnegre i El Corredor

APSOCECAT Carrer Leiva 2D baixos, Barcelona

Activitat subjecta a nova programació!  (data mostrada és només referencial) Senderisme per Parc del Montnegre i El Corredor. Farem una caminada d'uns 4 km. Si el Santuari està obert aprofitarem per visitar-lo. El perfil d'usuaris és persones amb sordceguesa adquirida amb alt nivell d'autonomia. Sortirem des d'APSOCECAT amb la furgoneta i cotxe de coordinació. Tornarem a les 16h. Cal dur entrepà per dinar i roba còmoda. Us ho perdreu? Qui s'apunta???