L’APSOCECAT ofereix un complet programa d’activitats per a tots els públics. En l’àmbit internacional les activitats es preveuen del 25 de juny al 1 de juliol

 

09/06/2017 – Un any més, s’apropa el Dia internacional de la sordceguesa, 27 de juny. Amb tal ocasió, l’APSOCECAT ha preparat un programa d’activitats amb l’objectiu d’ampliar el coneixement i la conscienciació social sobre aquesta discapacitat. Tot i no existir un cens, a Catalunya s’estima que poden haver unes 38.000 persones amb sordceguesa.

L’ agenda per la Setmana internacional de la sordceguesa que ha previst l’APSOCECAT ofereix diferents propostes, adreçades als diferents públics. Per començar, el dia 27 de juny, dimarts, tindrà lloc l’Acte institucional del Dia internacional de la sordceguesa, amb la presència, com és costum, d’autoritats, professionals i amics.

Per la part professional, divendres dia 30 es realitzarà una jornada intensiva oberta al públic: Introducció a l’abordament professional amb persones amb sordceguesa, amb col·laboració amb el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC). Es necessària inscripció prèvia.

A continuació, i per aprofitar el nou espai verd de l’associació, l’Hort d’en Queni, està prevista una Jornada de portes obertes i taller de còctels d’estiu, el dia 1 de juliol, dissabte. També hi tindrà lloc, el dia 28, una activitat de collita de verdures i preparació d’àpat per part dels usuaris.

Agenda per la Setmana internacional de la sordceguesa

Dimarts 27
Acte Dia internacional de la sordceguesa
Seu APSOCECAT. C/ Leiva, 2D, local. 18 h.

Dimecres 28
Collita de verdures i preparació d’un àpat amb persones amb sordceguesa
Hort d’en Queni, 11 h.

Divendres 30
Introducció a l’abordament professional amb persones amb sordceguesa
Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC). 8:30 h.

Dissabte 1
Jornada de portes obertes i taller de còctels d’estiu
Hort d’en Queni. 10:30 h.