L’ Hort d’en Queni

Logo Hort d'en Queni

Hort urbà i Centre d’interpretació de la sordceguesa

L’ Hort d’en Queni, el cargol “Que Ni hi veu ni hi sent”, sorgeix amb la idea de crear un espai d’integració per a les persones amb sordceguesa, a l’hora que de visibilitat i sensibilització de la societat. Un projecte en comú per a la col·laboració i la integració de la comunitat amb l’entorn de les discapacitats sensorials.

El solar, de 600 m2 útils, és una cessió de l’Ajuntament de Barcelona dins la segona convocatòria del Pla Buits. Compta amb taules per al conreu d’hortalisses i plantes aromàtiques, destinades a la realització de tallers per a persones amb sordceguesa. Un lloc per oferir oportunitats d’interacció social i amb l’entorn.

L’ espai s’obre també a aquelles persones que vulguin fer voluntariat, donant suport en les activitats amb els usuaris. Els veïns estan convidats a participar en les activitats programades i a conèixer de primera mà com es viu amb la pèrdua dels dos sentits principals: la visió i l’audició.

A L’ Hort d’en Queni també està projectada la creació d’un Àrea multisensorial amb materials interactius que permeti la immersió en l’ús dels sentits.

Hort d'en QueniHort d'en QueniProjectes Hort d'en QueniProjectes Hort d'en Queni

Fotografia: David Cucalón

Vols saber-ne més?

Ubicació i horaris:

Horaris

  • Matí: de dilluns a dijous de 10 h. a 12 h. Divendres tancat.
  • Tarda: dilluns, dimecres i divendres de 16 a 18 h. Dimarts i dijous, tancat.

Si us plau, tingueu en comptes que aquest horari es manté gràcies a la col·laboració d’un equip de voluntaris i que pot tenir imprevistos. Per tenir la certesa que l’hort estará obert per a la vostra visita, recomanem fer una reserva, bé pel formulari de contacte o per teléfon al 93 331 73 66.

Activitats i visites programades: Veure l’agenda

Informació: Contacta’ns

Vols fer-te voluntari de l’Hort d’en Queni? Apunta-t’hi

Vols apropar-t’hi?

 

Amb la col·laboració de:

Logo Obra social la Caixa
Logo Blue Owl
Logo Blue Owl