En el marc del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, el 29 de febrer de 2024, APSOCECAT va assistir a l’acte organitzat per la Plataforma de Malalties Minoritàries.

El passat dia 29 de febrer, Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, l’equip d’APSOCECAT va assistir a l’acte organitzat per la Plataforma de Malalties Minoritàries al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau. L’acte, a més de commemorar aquest dia, va retre homenatge al Dr. Torrent-Farnell, que va morir recentment, i va destacar la seva gran contribució al camp de les malalties minoritàries. La plataforma va atorgar un premi de reconeixement a Ricard López, President d’APSOCECAT, pel seu recorregut, dedicació i compromís amb les malalties rares.

Ricard López rep un premi per la seva contribució amb les Malalties Minoritàries

Ricard López rep un premi per la seva contribució amb les Malalties Minoritàries

APSOCECAT, juntament amb la Federació Española de Sordceguesa (FESOCE), participa en el projecte “Malalties Rares que causen Sordceguesa”, recolzat pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030. Aquest projecte no només busca crear consciència sobre les malalties rares i la sordceguesa, sinó que també advoca per la investigació i la visibilitat.

Per obtenir més informació sobre el projecte i altres actuacions en relació amb aquest tema, consulteu el següent enllaç: https://fesoce.org/enfermedades-raras-que-causan-sordoceguera/