Al respecte dels últims moviments en el sector de les associacions dedicades a la discapacitat sensorial a tot Espanya, l’Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa (APSOCECAT) convida a les associacions que vetllen pel benestar de les persones sordcegues i a usuaris i famílies de sordcecs a unir-se a la nostra entitat.

Des de la seva creació, el 13 de març del 1999, APSOCECAT ha estat compromesa en fomentar les millors oportunitats per a totes les persones amb sordceguesa, treballant per garantir la seva realització personal i una vida independent dins la comunitat.

APSOCECAT és una entitat formada per persones amb sordceguesa de totes les edats, així com per les seves famílies. Amb il·lusió fomentem les millors oportunitats per a les persones amb aquesta discapacitat.

És la nostra missió garantir els drets i millorar el benestar de les persones amb sordceguesa i les seves famílies a través de projectes, serveis i activitats de l’entitat, així com a través de la visibilización i sensibilització del col·lectiu davant de la societat i del treball amb les administracions competents amb la visió d’oferir els nostres serveis i presència per aconseguir que la sordceguesa rebi el suport necessari en tots els àmbits de la vida.

A la vista dels recents esdeveniments succeïts en el moviment associatiu de discapacitat, és un bon moment per recordar els objectius d’APSOCECAT, reivindicant-nos com a referent en atenció i intervenció en els casos de sordceguesa i discapacitat sensorial associada a problemes auditius i/o visuals amb comorbiditats de Catalunya, que lluita pel benestar d’aquests col·lectius a través de programes i serveis especialitzats d’alta qualitat.

Des d’APSOCECAT, convidem a totes les persones i entitats en l’àmbit de la discapacitat sensorial de Catalunya a contactar-nos per tal d’unificar forces i recuperar la nostra veu i representativitat. RES SOBRE NOSALTRES SENSE NOSALTRES!

 

APSOCECAT – Associació Catalana Pro Persones amb Sordceguesa

Direcció: Carrer Leiva 2D, local. 08014 Barcelona

Telèfon: 933317366

Correu electrònic: apsocecat@apsocecat.org

Web: www.apsocecat.org