02/10/2023 – Després dels danys causats per tempestes que a principis de setembre van afectar Barcelona, APSOCECAT s’ha unit per llançar una campanya de recaptació de fons per a la reconstrucció de l’Hort d’en Queni. Aquest espai, gestionat per l’associació amb el suport de voluntaris locals, és un hort sensorial dedicat a les persones amb sordceguesa. Les tempestes han destrossat les seves carpes i taules de cultiu, posant en perill aquest espai únic.

 

L’hort d’en Queni no és només un lloc de cultiu, sinó un espai que fomenta la connexió amb la natura per a persones amb sordceguesa. Les persones amb aquesta discapacitat poden participar activament en les activitats a l’aire lliure i connectar amb plantes aromàtiques mitjançant un hort dissenyat especialment per a les seves necessitats.

 

Per fer front als danys causats per la pluja, l’associació ha llançat una campanya de finançament col·lectiu a través de GoFundMe amb l’objectiu de recaptar 3.000€. Aquests fons seran utilitzats per reconstruir les carpes i taules de cultiu, assegurant que aquest espai pugui continuar oferint suport a les persones amb sordceguesa.

“Estem increïblement agraïts per la generositat de la nostra comunitat. És increïble veure com la gent es reuneix per protegir aquest espai tant especial per a les persones amb sordceguesa. Ja portem 200€ i amb cada donació, estem un pas més a prop de tornar a fer d’aquest hort un lloc viu i inclusiu”, afirma Júlia Pladellorens, Responsable de comunicació d’APSOCECAT.

 

APSOCECAT està fent una crida a tothom a participar i fer una donació a la campanya de GoFundMe per ajudar a la reconstrucció de l’Hort d’en Queni. Cadascuna de les contribucions ajudarà a preservar aquest espai únic i a continuar oferint suport a les persones amb sordceguesa.

 

Per fer una donació i obtenir més informació, podeu visitar la pàgina de la campanya de GoFundMe aquí: https://gofund.me/49212145