26/04/2018

L’APSOCECAT participa en la campanya: “Píndoles FOCIR”, una iniciativa orientada a destacar la importància de la participació activa de les entitats civils catalanes en la diplomàcia internacional 

La participació de l’ APSOCECAT a les píndoles FOCIR és un motiu de satisfacció. La campanya és una iniciativa de la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes – FOCIR per donar veu a les organitzacions amb presència internacional, amb l’objectiu de mostrar com el treball en xarxa contribueix a enfortir la diplomàcia pública catalana.

Com a representant de l’APSOCECAT, Ricard López, president, defensa la importància que té per a la sordceguesa compartir els coneixements, els models de serveis, de finançament i, sobre tot, de bones pràctiques en l’àmbit internacional. “No hi ha ha dubte que part de les coses que passen a Europa tenen lloc a Brussel·les, a Madrid, o a Barcelona. Per tant, ens hem d’escalar en tot aquest recorregut”.

La campanya ha estat oberta en aquesta primera edició a deu entitats dels més diversos àmbits. La FOCIR no ha repercutit cap cost econòmic a les organitzacions, sempre amb l’esperit de contribuir positivament a l’amplificació del missatge d’incidència social.

Les altres entitats participants són les següents:

La campanya respon a un dels objectius primordials que té la FOCIR: proporcionar recursos a la participació de les entitats catalanes en l’escenari internacional i fer advocacia del paper de les organitzacions civils en els centres de decisió política internacional.