14/04/2023

El proper 10 de maig se celebrarà al Palau de la Música un esdeveniment ben especial per a la nostra entitat, es tracta d’un concert solidari de l’Orquestra Simfònica de Vent de la Universitat Birgham Young. Aquesta orquestra, que ha fet gira per 26 països, oferirà un repertori de música americana amb peces d’Estats Units i Amèrica Llatina.

Es tracta d’una molt bona oportunitat per a gaudir d’una nit de música amb un concert a l’emblemàtic Palau de la Música Catalana, alhora que contribuiu a donar suport tant a l’Associació Catalana Pro Persones amb Sordceguesa com a l’entitat Salut Mental Catalunya. Les dues ONGs beneficiàries d’aquest concert solidari.

L’acte començarà a les 20h i tindrà una duració d’1h30min amb un interludi i les entrades es poden comprar a la web del Palau de la Música Catalana: https://www.palaumusica.cat/es/viva-la-banda_1113048 . Al concert assistirà el president de la nostra entitat, Ricard López que farà un petit parlament explciant a les persones assistents a l’acte els serveis i activitats que realitzem en favor les persones amb sordceguesa.

Si no podeu assistir però voleu col·laborar amb l’APSOCECAT i donar suport a les persones amb sordceguesa, ho podeu fer fent una donació o associant-vos a la nostra entitat.