15/11/2023 – La Federació Espanyola de Sordceguesa (FESOCE), juntament amb les entitats que la formen com APSOCECAT, es complauen en anunciar el llançament de la campanya nadalenca “Connectem Cors”. Aquesta iniciativa té com a objectiu, per una part, que el bastó vermell i blanc sigui reconegut com un símbol de la sordceguesa, associat amb la seva organització i la causa que defensen i també, per altra banda, recaptar fons per a millorar i augmentar l’assistència de les persones amb sordceguesa.

La campanya, que es va iniciar en fase de prova fa uns mesos, apel·la a la comunitat a través de l’oferta de bastons petits de caramel vermell i blanc que es poden trobar en petits i mitjans comerços de Barcelona i la zona metropolitana, un gest simbòlic per unir cors i ajudar les persones amb sordceguesa.

Aquests bastonets ja estan disponibles en una quinzena de comerços i es preveu que altres locals s’uneixin a la campanya durant la temporada nadalenca. La iniciativa, subvencionada pel Ministeri de Drets Socials, no només permet a la comunitat contribuir a una causa noble i donar visibilitat al bastó vermell i blanc, símbol de la sordceguesa, sinó que també ofereix als comerços l’oportunitat de ser reconeguts com a empreses solidàries i aliades en la inclusió de persones amb sordceguesa.

Uneix-te a FESOCE en aquesta iniciativa solidària

FESOCE convida a tots els ciutadans, comerços i comunitats a unir-se en aquesta iniciativa, ja sigui comprant paquets de bastons per regalar aquest nadal, o bé fent una donació solidària a l’entitat a través de la pàgina web fesoce.org/conecta-corazones.

L’acció “Connectem Cors” és una oportunitat per a construir relacions significatives, superant las barreres de la sordceguesa i creant un món més inclusiu per a tots.

Per a més informació sobre com participar en la campanya “Connectem Cors”, visita la pàgina web de la campanya (fesoce.org/conecta-corazones) o segueix-nos a les nostres xarxes socials per a conèixer més detalls i actualitzacions sobre aquesta iniciativa solidària.

Sobre FESOCE:

La Federació Espanyola de Sordceguesa (FESOCE) és una organització dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones amb sordceguesa a Espanya. Amb programes innovadors i campanyes com “Connectem Cors”, FESOCE s’esforça per crear un món més inclusiu i accessible per a tots. Per a obtenir més informació sobre FESOCE i les seves iniciatives, visita fesoce.org.

 

Comerços adherits a la campanya:

Barcelona:

 • Farmàcia Juanjo Trilla – Carrer Guadiana, 37. 08014. Barcelona
 • Farmàcia Concepció Carré – Carrer Leiva, 3. 08014. Barcelona

Castelldefels:

 • Peluquería Lola – Torras i Bagues, 2. 08860. Castelldefels

Igualada:

 • Cansaladería Marta – Mercat de la Masuca. Carrer Virtud, 15. 08700. Igualada

Sant Cugat:

 • Petritxol Sant Cugat – Carrer Plana de l’Hospital, 20. 08172. Sant Cugat del Vallès
 • Sa Bellesa Sant Cugat – Carrer de Francesc Moragas, 56. 08172. Sant Cugat del Vallès
 • Estanc Cal Crispín – Carrer de Santiago Rusiñol, 23. 08172. Sant Cugat del Vallès
 • Farmàcia del Monestir – Carrer de Santiago Rusiñol, 38. 08172. Sant Cugat del Vallès
 • Celler Cal Caballu – Carrer Plana de l’Hospital, 3. 08172. Sant Cugat del Vallès
 • Bar Nemaste Mirasol – Plaça d’Ausiàs March, . 08195. Sant Cugat del Vallès

Vilanova i la Geltrú:

 • La botiga de la Salut Teràpies – Av. Francesc Macia, 145. 08800. Vilanova i la Geltrú
 • Ferreteria Miralles – Av. Francesc Macià, 105. 08800. Vilanova i la Geltrú
 • Pastisseria Blanch – Avinguda Francesc Macià, 43. 08800. Vilanova i la Geltrú

 

Contacte:

Per a més informació contacta amb Júlia Pladellorens – julia@apsocecat.org o truca al 933317366.