12/1/2024 – L’Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa (APSOCECAT) està de celebració aquest 2024, ja que celebra el seu 25è aniversari com a entitat defensora dels drets i el benestar de les persones amb sordceguesa i les seves famílies.  

Des de la seva creació, el 13 de març del 1999, APSOCECAT ha estat compromesa en fomentar les millors oportunitats per a aquelles persones amb aquesta discapacitat, treballant per garantir la seva realització personal i una vida independent dins la comunitat.
Per celebrar aquesta data significativa, APSOCECAT farà servir un nou logotip especial durant tot l’any, reflectint així el seu vint-i-cinquè aniversari. El nou disseny s’aplicarà a totes les comunicacions internes de l’entitat, així com a les xarxes socials i web de l’associació, apsocecat.org, recordant a tots la importància d’aquesta celebració.

 

Dins dels actes inclosos per celebrar l’aniversari, hi ha prevista una festa, que es celebrarà al mes de març, en la qual membres, voluntaris i simpatitzants es reuniran per commemorar aquests 25 anys de dedicació a la sordceguesa.
Durant l’any, a més, APSOCECAT planeja organitzar altres activitats especials que destaquin els seus valors fonamentals: el reconeixement de la sordceguesa i la seva diversitat, l’enfocament multidisciplinari i treball en xarxa, el dret a la realització personal i a la vida independent, la internacionalització i els vincles, i la inclusió social.
APSOCECAT convida a tothom a unir-se a aquesta commemoració i a participar en les diferents activitats que es duran a terme durant l’any.


Sobre APSOCECAT:
APSOCECAT és una entitat formada per persones amb sordceguesa de totes les edats, així com per les seves famílies. Amb il·lusió fomentem les millors oportunitats per a les persones amb aquesta discapacitat.
És la nostra missió garantir els drets i millorar el benestar de les persones amb sordceguesa i les seves famílies a través de projectes, serveis i activitats de l’entitat, així com a través de la visibilització i sensibilització del col·lectiu a la societat i del treball amb les administracions competents amb la visió d’oferir a gran part del territori nacional els nostres serveis i presència per aconseguir que la sordceguesa rebi el suport necessari en tots els àmbits de la vida.

Contacte:
Per a més informació contacta amb Júlia Pladellorens – julia@apsocecat.org o truca al 933317366.