Bona acollida del concert ‘Clàssica amb la sordceguesa’, a benefici de l’APSOCECAT. Música clàssica solidària amb la sordceguesa.

09/02/2015. El Casinet d’Hostafrancs va acollir el passat dissabte 7 de febrer el concert ‘Clàssica amb la sordceguesa‘. El públic assistent va gaudir d’una selecció de peces de Bach, Kuhlau i Schumann interpretades magistralment per Alba Ventura al piano, Anna Puig amb la viola, Laia Puig al violoncel, Bernat Prat al violí, i Marc Horne i Enric Ribalta a les flautes.

La resposta de públic va superar les expectatives, amb uns 80 assistents, alguns fidels coneguts. La recaptació final continua sent modesta però cada petita aportació hi compta. Aquest concert, com el de Lluís Coloma el passat novembre, forma part de les activitats de captació de recursos que realitza l’APSOCECAT amb el propòsit de diversificar les fonts d’ingressos que permetin mantenir l’operativitat.

L’APSOCECAT agraeix la col·laboració desinteressada i dedicada dels músics en aquesta iniciativa, així com la cessió de l’espai per part de Centre Cívic Cotxeres-Casinet.

Fotografia: David Cucalón