Aideé Zamorano i Cristina Gomis (Zurich Seguros), Petry Hernández, Ricard Pons, Ricard López i Alba Campmany (APSOCECAT) posen el dia de la visita

17/09/2018

La visita es produeix com a part de les iniciatives de RSC de Zurich Seguros de donar soport a les entiats locals

L’APSOCECAT ha tingut el gust de rebre la visita d’altes directives del Grup Zurich el passat dia 12 de setembre. Cristina Gomis i Aideé Zamorano, directores de Responsabilitat Corporativa de Zurich a Espanya i Mèxic, respectivament, van destinar part del matí a una vista institucional adreçada a conèixer els projectes que desenvolupa l’APSOCECAT en el suport a les persones i famílies amb sordceguesa.

Ricard López, president, i Alba Campmany, mediadora i responsable de Formació, van oferir detalls dels programes més rellevants, com ara el programa Vida independent, però també el treball conjunt amb el Servei de teleassistència per adaptar les comunicacions i els avisos d’emergències a formats accessibles per a les persona sordcegues, especialment les que viuen soles.

Durant la visita es va fer un breu recorregut per les instal·lacions de l’entitat, moments que van ser aprofitats per comentar les diferents necessitats de comunicació de les persones sordcegues, així com els recursos destinats a atendre aquestes necessitats: objectes referents, l’alfabet Braille, els sistemes augmentatius i alternatius de comunicació, així com el bastó blanc i vermell i els encaminaments podotàctils.

A més de la visita al local del Carrer Leiva, el recorregut es va estendre i a l’Hort d’en Queni, l’espai verd de l’associació, que ja va gaudir d’un dia de voluntariat corporatiu de Zurich el passat mes de juny, quan un grup de treballadors va destinar el seu Community Day a col·laborar en tasques de neteja i reparació necessàries a l’hort. També el desembre passat l’APSOCECAT va rebre un donatiu com a part del programa de RSC de Zurich Seguros.

Amb aquesta visita Zurich confirma el seu interès en donar suport a iniciatives locals d’alt impacte i ofereix un bon exemple de responsabilitat amb sensibilitat social.