La proposta és una complerta agenda d’activitats programada del 27 d’agost al 3 de setembre i que tindrà lloc a Calafell (Costa Daurada), Tarragona, en un alberg totalment accessible i adaptat, amb piscina i ubicat a prop de la platja. Tornen les colònies d’estiu per a persones amb sordceguesa

13/03/2014. Les colònies de la FESOCE estan dissenyades específicament per a persones amb sordceguesa, independentment de l’edat i el tipus de sordceguesa que tinguin. Les activitats s’adapten a les capacitats individuals de l’usuari  amb l’objectiu sempre de fomentar l’autonomia, l’adopció d’hàbits per a la vida diària i, per descomptat, la diversió i l’entreteniment. Activitats con anar a la piscina, tallers de textures, de cuina, passejades i activitats de socialització es programen cada dia.

Per tal de garantir l’adequada atenció a l’usuari, les colònies es realitzen amb un mediador i el seu suport per cada usuari. Hi ha també l’equip de coordinació i suport sota la direcció del Xavier Capdevila, psicòleg i coordinador de la FESOCE.

Des de l’APSOCECAT volem convidar a les famílies, centres de dia i entitats vinculades a la discapacitat que comparteixen aquesta informació. Hi ha un nombre de places disponibles a preu reduït prèvia justificació.

Més informació en aquest fullet

Reserva de places amb aquest formulari