L’APSOCECAT ha programat una trobada de famílies seguida de la presentació del programa “Vida independent per a persones amb sordceguesa”

22/06/2016. Activitats per al Dia Internacional de la Sordceguesa. El proper 27 de juny es commemora el “Dia Internacional de la Sordceguesa”, data que marca l’inici de la “Setmana Internacional de Conscienciació de la Sordceguesa”. A tot el món es celebren activitats de visibilitat i reivindicatives d’aquesta discapacitat.

En aquest context, l’APSOCECAT, en cooperació amb la Federación Española de Sordoceguera (FESOCE), convida a l’acte commemoratiu que acollirà la presentació del programa “Vida Independent per a Persones amb Sordceguesa”. Es tracta d’un projecte desenvolupat amb el suport de l’Institut Municipal de Persones de Discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona i que representa un model positiu en l’abordatge de solucions residencials per a persones amb sordceguesa adultes.

Acte Dia de la Sordceguesa
Dimarts 28 de juny, 18 h.
Seu de l’APSOCECAT:
C/ Leiva 2D, baixos, 08014, Barcelona

L’APSOCECAT estaria molt complaguda de comptar amb l’assistència de qualsevol persona interessada en l’atenció a la discapacitat en general, i a la sordceguesa, en particular. Entrada lliure.