15/04/2020

L’APSOCECAT engega el “Concurs de Narrativa Hort d’en Queni”, una iniciativa adreçada a fomentar la narrativa popular al voltant dels horts urbans com espais de trobada, inclusius y accessibles

La primera edició del Concurs de Narrativa Hort d’en Queni és la proposta de l’APSOCECAT per animar aquests dies de confinament. La idea neix amb esperit de fomentar la creació literària no només en format escrit, sinó també en llengua de signes.

Inspirat en en Queni, el cargolet que no pot ni veure ni sentir i que dóna nom a l’Hort, el concurs busca inspirar històries que parlin de la vida de barri, dels carrers, de les botigues, però sobretot de la gent, de grans i de petits, de forts i de més vulnerables, i de les persones amb discapacitat. Petites històries que podem explicar com a veïns, com a família, com a persones que vivim en comunitat.

El requisits són molt senzills. S’ha de presentar un conte o narració curta original en alguna de les dues modalitats: escrita (màxim 5 pàgines, català o castellà), o en llengua de signes (màxim 5 minuts). Dues entrades a Port Aventura esperen al guanyador de cada modalitat.

Les dates claus per enviar els treballs a concurs són entre el 25 d’abril i el 25 de maig. El lliurament de premis està previst pel 26 de juny (subjecte a confirmació), en l’acte del Dia Internacional de la Sordceguesa, que tindrà lloc a l’Hort d’en Queni.

.

Posa la teva imaginació a treballar!

Ja estàs rumiant la teva història? Només et queda accedir a la pàgina del Concurs de Narrativa Hort d’en Queni on trobaràs les bases i tota la informació necessària per deixar anar la teva vena creativa.

Anima-t’hi! Que ningú no et tregui les ganes d’escriure!