21/06/2020

Ni confinats ni oblidats!

L’acte principal del Dia Internacional de la Sordceguesa 2020 servirà de marc per al lliurament de premis de la Primera edició del “Concurs de Narrativa Hort d’en Queni”, de narrativa popular accessible

Aquest 27 de juny se celebra el Dia Internacional de la Sordceguesa, una data clau per a l’APSOCECAT. Sense dubtes, una excepcional ocasió per donar visibilitat a les demandes del col·lectiu, persones i famílies que continuen reclamant recursos assistencials adaptats i que incloguin les atencions del mediador especialitzat en sordceguesa.

Enguany, la celebració s’avança al día 26, divendres, i tindrà lloc a l’Hort d’en Queni, un espai fresc i obert que permet mantenir totes les precaucions sanitàries. Com a novetat, l’acte principal acollirà el lliurament de premis de la Primera edició del “Concurs de Narrativa Hort d’en Queni”, de narrativa popular accessible, que, per a satisfacció de l’APSOCECAT, ha tingut molt bona acollida.

El programa previst és el següent:

Activitats pel Dia Internacional de la Sordceguesa 2020 i lliurament de premis

Divendres 26 de juny

17 h. Portes obertes, reobertura de l’Hort d’en Queni (Carrer de Rosés, 8, 08028, Barcelona).

18 h. Acte Dia de la Sordceguesa i lliurament de premis.

L’acte a l’hort és obert al públic i una boca ocasió per a una trobada postconfinament. Es prega als assistents que portin la seva mascareta i ens ajudin a mantenir les mesures sanitàries.